Автор
Люблена Папазова

Санитарка от „Пирогов” шашна в „Гласът на България”

18-годишната Мария, която работи като санитарка в болница „Пирогов” предизвика фурор сред публика и жури в „Гласът на България”. Брюнетката призна, че искала да напусне тежката си работа, но в момента не съжалява за избора си да помага на пациентите. Въпреки че тя искаше да отиде в отбора на Иван Лечев, в крайна сметка предпочете друг член журито-Графа. В интервю за „120 минути” преди началото на "Гласът" двамата признаха, че Мария е сериозен претендент за наградата в музикалното риалити.


Камелия пък посече единствения участник в „Гласът на България”, който реши да запее фолк в първото предаване от новия сезон в неделя вечер. Павел от смолянското село Широка лъка, който предпочита да го наричат Шанел, реши да впечатли журито с хита „Трепни”. Женчото обаче се провали тотално с песента, която явно дори Валери Божинов може да изпее по-артистично от него. Чипровката отсече, че той няма нито достатъчно въздух, нито чиста фраза, за да пее песен на Цеца.

Камелия, която изглеждаше зашеметяващо в секси зелена рокля, бе и сред най-предпочитаните ментори в журито, докато Поли Генова се оказа най-нежелана. Сред най-запомнящите се участници бе още Никола от Лясковец, който вдигна публиката на крака със „Седем пъти”, а рускинята Анастасия насълзи зрителите с хит на „Куин”.

Четете още: Радко спечели „Гласът на България”