Автор
Woman.bg

Дъщерята на Глория отпадна драматично от „Гласът на България”

Дъщерята на Глория Симона отпадна драматично от надпреварата за „Гласът на България” в пряк двубой с филипинката Сара Сюзет. Двете заедно с менторката им Поли Генова пяха нейната песен, която се класира в първата десетка на Евровизия миналата година „Ако любовта беше престъпление”.

Наследницата на фолк кралицата направи гаф, като неправилно се зарадва, като водещите Павел и Венци Венц произнесоха първо името й. Тя вдигна ръце като победителка и се усмихна широко, но след като водещите съобщиха, че тя губи и трябва да се прибере у дома, Симона се разплака. Палци в публиката й стискаше нейната майка Глория. „Единственото, което искам, е да мога да пея”, каза развълнуваната Загорова. Поли Генова също реагира емоционално и не сдържа сълзите си, докато чакаше решението на публиката, което бе в полза на пухкавата филипинка.

Чужденката Сара Сюзет пък дълго не можа да повярва, че е победила дъщерята на една от най-известните певици в България. Тя продължава на финала на предаването заедно с Радко, Яна и Паулина. Той ще бъде следващата неделя и ще излъчи новия музикален талант на България, който ще спечели и 50 000 лева.

Четете още: Как изглеждат порасналите деца на звездите от 90-те?