Автор
Woman.bg

Симона Загорова храни с мъфини „Гласът на България”

Екипът на „Гласът на България” съжалява за отпадането на Симона Загорова от надпреварата в музикалното предаване, защото тя често им носела солени мъфини по време на снимките. Дъщерята на Глория ги правела не с брашно, а с овесени ядки и това ги прави освен вкусни, и здравословни.

След полуфинала в неделя вечерта Симона призна, че е плакала много за новите си приятели, които срещнала в шоуто. „Добрите отношения между колеги съществуват”, убедена е красавицата. Тя е категорична, че въпреки отпадането си е доволна от представянето си в риалитито, защото достигането до полуфинал е голям успех. Тя ще продължи да се занимава с музика, но няма да изостави и готвенето в кухнята.

Колежката й Паулина пък, която също не можа да се класира на финала на „Гласът на България”, закъсня за изявата си в сутрешния блок на bTV при Антон Хекимян заради натоварения трафик в София. Младата певица призна, че обикновено става по-късно през деня и затова за първи път се сблъсква с натовареното движение в столицата. Паулина е дете от смесен брак на българин и полякиня и до преди няколко месеца е живяла в чужбина.

Четете още: Дъщерята на Глория отпадна драматично от „Гласът на България"