Радко от Троян от отбора на Иван Лечев победи в „Гласът на България” и спечели 50 000 лева. „Емоциите са много, но на този етап от шоуто те помагат”, категоричен бе Радко, който специално благодари на ментора си Лечев и семейството си за подкрепата. Втора според зрителския вот остана филипинката Сара Сюзет. „Страшно благодарна съм за това, което ми се случва тук”, сподели тя. На финала тя и Орлин Павлов пяха българска песен, както беше обещала чужденката по-рано в предаването.

Първа от състезанието си тръгна Кристина Кабадиева, която пя в дует с Илия Ангелов от „Диана експрес”. „Не съм вярвала, че ще стигна до тук въобще”, призна Кристина Кабадиева.
Последва я 14-годишната Яна: „Не съм очаквала на такава възраст да стигна до този етап на предаването и съм много щастлива”, призна най-младият участник във всички сезони на предаването.
„Това е състезание. Обикновено спортистите не избират терена, на който играят”, заяви музикалният продуцент на предаването Борислав Бояджиев – Борче по повод честите обвинения на участниците в избора на песни, които са неподходящи за тях.

Кастингът за следващия сезон вече е отворен и желаещите могат да се запишат на сайта на bTV, съобщи Ангелина Белчева, мениджър локални продукции и изпълнителен продуцент на четвъртия сезон на "Гласът на България”. Журито от Иван Лечев, Камелия, Графа и Поли Генова по всяка вероятност ще продължат работата си и в новия сезон.

Четете още: Дъщерята на Глория отпадна драматично от „Гласът на България”