Ако сте дама от звездния кръг на световните знаменитости или просто се окажете в един периметър с Джей Зи и си позволите да флиртувате с него, Бионсе ще ви накара да съжалявате горчиво за постъпката си.

Точно това се е случило преди време, разказва близка приятелка на кралицата на поп музиката. Актрисата Тифани Хаддиш наскоро разкри подробности около случая в телевизионно интервю. Ето какво сподели тя:

„След концерт на Джей Зи аз седях и си говорех с него, при нас беше и друга актриса, която също се присъедини към разговора. Малко след това тя сложи ръка на гърдите му. В този момент Бионсе дойде и не каза нищо, но начинът по който гледаше и вървеше сякаш крещеше: „Махни си ръцете от мъжа ми“. След това се заговори с жената, която бе докоснала Джей Зи, случиха се и други неща, но това е всичко, което ще кажа“.

Малко след инцидента Тифани и Бионсе си направили селфи, за да се успокоят. Случката, събудила ревността на певицата, е станала преди месец, а Хаддиш веднага била готова да скочи на актрисата, която нагло флиртувала с Джей Зи. Любопитен факт е, че точно Бионсе я е спряла и я посъветвала да си прекара добре, без да влиза в спор.

View post on Instagram
 


Изводът: никога не се шегувайте с Бионсе.

Четете още: Ето кой "сви сармите" на шеф Манчев