Автор
Ева Григорова

Риана събуди възмущение: Облече се като монахиня

Най-новата корица на Риана за Interview Magazine е гореща тема. 36-годишната звезда наскоро беше облечена като знойна монахиня за корицата на изданието.

Някои потребители на социални медии бяха критични към изображенията, като мнозина нарекоха снимките за списанието „провокативни“ и „нечестиви“.

„Имате дете и се фукате с дрехите си, облечена като монахиня, за пари!? Отвратително“, туитна един потребител на социалните медии. „Само на мен ли така ми се струва, или корицата на Риана, облечена като монахиня, е толкова неприятна?" - пише друг.

По време на интервюто изпълнителката обсъди семейния си живот с A$AP Rocky и двамата им сина, RZA и Райът. Тя дори разкри, че първата дума на RZA е била „Хей“ и обясни откъде я е научил. „През цялото време се опитвах да привлека вниманието му и казвах „Хей, хей, хей“, каза тя. „И един ден той ми го каза със същата интонация и аз продължих да го казвам, а той продължи да го следва отново и отново.“

Риана и A$AP Роки, на 35, посрещнаха първото си дете, RZA, през май 2022 г. На следващата година те станаха родители и на Райът през август 2023 г.