Автор
Ева Григорова

Вижте я: Риана отново е секси блондинка

Риана отново е секси блондинка! Изпълнителката бе щракната от папараци, когато пристигаше на благотворително събитие в The Little Door в Западен Холивуд.

36-годишната изпълнителка изглеждаше страхотно с платинено русите си коси, прибрани в обемна закачлива вдигната прическа, с няколко кичура, оставени да оформят лицето ѝ.

По-рано тази седмица Риана беше щракната със значително по-къса коса, а феновете ѝ нарекоха визията ѝ „естетиката на богатата баба". Вчера обаче тя реши да демонстрира изтънчения си стил в модерно винтидж оувърсайзд черно кожено яке, под което носеше черна макси рокля.Певицата бе заложила на перфектно нанесен грим, който включваше драматични мигли и лек прасковен руж на бузите.

View post on Instagram
 

По-рано тази седмица Риана показа на феновете кадри зад кулисите на нейната фотосесия за Vogue China, където демонстрира още една прическа. Певицата сподели кратък видеоклип от снимките си преди представянето на козметичната си линия в Китай, което предстои на 1 април. Във видеото тя е с дълги кафяви плитки.

View post on Instagram
 

Миналата седмица Риана обяви, че нейната марка Fenty Beauty ще започне да се предлага в Китай от 1 април. Това е огромен бизнес ход за звездата, тъй като Китай е вторият по големина пазар за красота в света след САЩ. Риана вече се смята за най-младата жена милиардер в Америка. Нейното нетно състояние се оценява на около 1,4 милиарда долара. Любопитното в случая е, че нейното богатство не идва от музикалната ѝ кариера, а от изключително успешната ѝ козметична компания.

View post on Instagram