Автор
Теодор Муховски

Пълна промяна: Риана се стопи с цели 10 кг за 1 месец

Певицата Риана очевидно се подготвя трескаво да се завърне на голямата сцена. Напоследък тя е толкова увлечена по свръхголемите размери, че феновете просто са пропуснали момента, в който тя забележимо отслабна. Младата майка роди две деца почти наведнъж през последните три години. Ето защо дори най-верните ѝ почитатели не я обвиниха за излишните килограми, напротив, всички се радваха на тялото ѝ. Особено след като певицата продължи да се облича в нейния стил: ярко и много провокативно.

View post on Instagram
 

Но иконата на попа реши, че допълнителните килограми ѝ пречат. Затова Риана отслабва, а резултатите вече е трудно да не се забележат. Все пак по-малко от година певицата стана майка за втори път. Децата са от рапъра ASAP Rocky, който е нейната половинка.

Певицата, очевидно, още преди да срещне музиканта, много е искала деца, но е чакала единствения, с когото може да създаде семейство. Ето защо, когато се запознала с ASAP Rocky, тя никак не се забави. Двамата не се бяха срещали от една година, когато Риана забременя.

Дългоочакваното съпружеско щастие накара Риана да се откаже от певческата си кариера за по-дълго време. Сега тя с по-голяма страст работи върху своята марка бельо Savage X Fenty. Но феновете все още очакват нови песни от нея. Освен това Риана започна да влиза във форма: може би това е знак, че се подготвя за епохалното си завръщане на сцената?

Наскоро папараци я снимат на разходка. Риана вървеше по улицата, облечена в прав кожен панталон, черно вталено яке с кожени декорации и слънчеви очила. На краката си носеше сандали с впечатляващи токчета.

Някои дори обвиниха Риана, че използва лекарства за отслабване. Но повечето все пак решиха, че звездата влиза във форма чрез режим.

Дръзка и секси: Въпреки критиките към теглото ѝ Риана отново е по бельо
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дръзка и секси: Въпреки критиките към теглото ѝ Риана отново е по бельо

Автор Ева Григорова