Автор
Ева Григорова

Дръзка и секси: Въпреки критиките към теглото ѝ Риана отново е по бельо

Риана се съблече за снимки по бельо за първи път, откакто роди второто си дете. 36-годишната певица и предприемач пусна нови фотоси в Instagram, за да покаже фигурата си в поредица от снимки, рекламиращи нейната колекция Savage Signature Script, която включва сутиени, бельо и спално облекло.

Звездата изглеждаше зашеметяващо, докато демонстрира новата гама, достъпна чрез нейния уебсайт Savage x Fenty, позирайки в разрошено легло, украсено с чаршафи и възглавници Savage. На единия от кадрите Риана дори позира с бельо от колекцията си, докато подписва голяма сметка върху сребърен поднос.

Фотосесията е първият път, в който звездата участва в снимки, разкриваща фигурата ѝ, откакто роди второто дете си дете от нейния партньор A$AP Rocky, Райът Роуз, миналия август. Певицата и рапърът имат и още един син RZA, който се роди през май 2022 г.

Появата на Риана в новата кампания беше приета радушно от нейните фенове, които я обсипаха с одобрителни коментари. Тяхната реакция е в рязък контраст с тази, която изпълнителката получи при първата си поява след второто си раждане, когато беше засипана от критики относно нейното тегло. По това време източник каза на US Weekly: „Риана не бърза да отслабне след раждането. Тя наистина е приема тялото си и не изпитва натиск да го отслабне бързо.“

През февруари тя също беше критикувана за теглото си, появявайки се на сватбата на богато семейство в Индия. Звездата обаче не се притеснява и вместо това се е фокусирала върху бизнеса си за милиарди долари и върху отглеждането на малките си деца.

Риана и Роки се наслаждават на живота като родители, като Роки каза на Complex през ноември 2023 г., че момчетата са „най-доброто им творение досега“.