Автор
Антония Михайлова

Шакира и Люсиен Лависконт - това ли е новата звездна двойка?

Във вторник вечерта, след огненото си изпълнение на централния площад в Манхатън Times Square пред 40 000 зрители, Шакира бе забелязана в компанията на актьора Люсиен Лависконт. Двойката посети известния италиански ресторант Carbone в Ню Йорк.

Същата вечер носителката на множество музикални награди, сред които три награди "Грами", бе облечена в разтърсващо секси черен корсет, сатенени карго панталони и токчета същата вечер, пише "Дейли мейл".

View post on Instagram
 

31-годишният Люсиен Лависконт - британски актьор, известен най-вече с ролята си на Алфи в хитовия сериал на Netflix "Емили в Париж", също бе изцяло в черно, като за случая бе заложил на панталон с широки крачоли, шал и кожено яке.

Облечени в един тон, двойката създаваше усещането както за перфектна комбинация в облеклото, така и за наличието на по-специални отношения между тях.

View post on Instagram
 

Вечерята на двамата се случва малко след като Люсиен участва във видеото на Шакира към песента "Punteria". Кадрите в клипа се оказаха доста горещи, а Люсиен влезе перфектно в ролята на влюбения герой.

Припомняме, че през 2022 г. Шакира обяви раздялата си с футболиста Жерар Пике, с когото живя 11 години. Оттогава певицата издаде няколко песни, в които се смята, че говори за чувствата си около раздялата.

Шакира празнува рождения си ден в компанията на нов футболист
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Шакира празнува рождения си ден в компанията на нов футболист

Автор Ева Григорова

В скорошно интервю за The Times 47-годишната колумбийска звезда призна, че именно музиката ѝ е помогнала да премине през този труден период:

"Толкова много парчета от живота ми се разпадаха пред очите ми и трябваше да се преоткрия... И лепилото, което държеше всичко заедно, беше музиката."

Феновете на Шакира останаха приятно изненадани и силно се надяват фаворитката им най-после да се чувства щастлива в обятията на нов мъж. Дали обаче срещата ѝ с Люсиен е пиарски ход за привличане на вниманието, или между двамата наистина има нещо по-дълбоко, бъдещето ще покаже.

View post on Instagram