Автор
Евелин Попадийна

Бившият ти иска да се върне: Ето как ще разбереш дали наистина е така

Няма лесна раздяла, особено с човек, когото до скоро си обичал! Отнема много време да се възстановим след приключването на отношенията с любимия. Идва момент обаче, в който започваме да мислим трезво и да се радваме, че връзката е приключила.

Разбира се, има моменти на слабост, в които си мислиш дали това да сложиш край не е било грешка и имаш желание да се върнеш при този човек. Или пък той ти праща смесени сигнали и иска да се съберете. Ето как да разбереш дали бившият ти иска да се върне в живота ти.

Случайни срещи
Случайните срещи, или не толкова случайните на необичайни места, които обикновено посещаваш сама или с приятелки, са сигнал, че му липсваш и търси повод да се срещате.

Интересува се от личния ти живот
Без значение дали пита директно теб, или приятелите ти, ако постоянно се опитва да разбере дали си започнала нова връзка, то той може би проверява дали все още има шанс.

Съобщения в 3 сутринта
Ако бившият те търси след партита, по средата на нощта и ти обяснява колко те обича, определено иска да е с теб. Да не забравяме поговорката: „Каквото е на ума на трезвия, това е на езика на пияния!“.

Общува с твоите близки
Обикновено, когато приключиш взаимоотношения с някого, нямаш желание да го виждаш или да виждаш някой, който ти напомня за него. Ако бившия ти поддържа връзка с роднините или приятелите ти, то не е готов да те изгуби и иска още един шанс.

Следи социалните ти мрежи
Ако забелязваш, че те наблюдава, дори от фейк профили, то е ясно, че все още мисли за теб и иска да знае дали си намерила някой друг.

Постоянно говори за теб
Ако общите ви приятели казват, че той не спира да говори за теб, то това е признак, че този човек все още има чувства и иска да сте заедно.

„Има нужда от помощта ти“
Приятелството между бивши е рядко срещано явление, което дори и да се види, пак не можеш да бъдеш сигурен дали няма нещо „гнило“. Като под „гнило“ разбираме желанието да си легнат заедно. Ако бившият ти иска да му помогнеш с нещо, то можеш да бъдете сигурна, че иска да опитате още веднъж.

Няма ново гадже
Да, нормално е да си в почивка след връзка. Все пак няма как да обичаш една жена днес, а утре – друга. Но ако е минало доста време и той все още е сам, то може би не може да те забрави и иска да се съберете.

Опитва се да стане по-добър
Да, точно така, бившият ти, който по цял ден стоеше на дивана, сега не спира да блъска във фитнеса. И освен това учи нов език и не спира да пътува… Май се опитва да те впечатли…

Небрежно намеква, че му липсваш
Сторита, статуси, снимки, които са свързани с връзката ви. Да, не е случайно - опитва се да привлече вниманието ти и „тихо“ да ти покаже какво изпитва.

Вещите му още са у вас
Забравил си е тениска у вас, а при всеки опит да му я върнеш си измисля оправдания и не я взима? Това определено е знак, че иска да остане нещо, което да ти напомня за него, а и винаги може да го използва като претекст за среща.

Ако бившият поиска да се върне: Ето какво трябва да направите
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ива Петрова

Ако бившият поиска да се върне: Ето какво трябва да направите

Автор Ива Петрова