Автор
Ива Петрова

Ако бившият поиска да се върне: Ето какво трябва да направите

Ако бивш партньор поиска да се върне при вас, претеглете добре плюсовете и минусите, независимо колко много искате да възобновите връзката. Защото после ще бъде твърде болезнено да изпитате отново безразличието му.

Освен това той може да е решил да се върне при вас, само за да провери дали чарът му все още ви въздейства. А целта му - себеутвърждаване. Изглежда, че сте затворили вратата плътно, че се оградихте от човека, че се успокоихте.

И ако той поиска да се върне...

Трудно е да се опишат чувствата, които те обхващат в такъв момент. Това е ужас, объркване, но и любопитство. Нежелание да виждаш никого и странен интерес - поне с едно око да погледнеш - кой е? Възниква и директният въпрос – да не би да е той?

Такава приблизително гама от чувства преминава през душата, когато изглежда, че сте се успокоили напускайки бившия си партньор, но внезапно по някакви признаци започвате да разбирате, че той е склонен да се върне и да започнете всичко отначало.



Това хубаво ли е?

Трудно е да се отговори правилно на този въпрос, твърде много негативизъм е поет от миналата връзка. Свършили сте много работа, за да преодолеете токсичните чувства и да простите на този мъж. Но вие с хлад и настръхване, разбирате, че сте готови да забравите всичко лошо, да го зачеркнете, ако той се появи тук и сега.

Това не е липса на воля, момичета, това е пристрастяване

Състоянието ви има нужда от корекция, от работа със специалист. Но в такъв момент искате да пратите всички експерти на света по дяволите и просто да живеете. Да живееш пълноценен живот според разбиранията си означава да знаеш, че точно той стои пред вратата ти. И без миг колебание се втурнеш към него, да го прегърнеш и никога повече да не го пуснеш.



Ако бивш партньор иска да се върне при вас, претеглете добре плюсовете и минусите, независимо колко много ви се иска да възобновите връзката. Защото ще бъде твърде болезнено да изпитате отново безразличието му, защото цената за подновена помежду ви комуникация може да е твърде висока. Освен това той може да е решил да се върне при вас, само за да провери дали чарът му все още работи. С цел себеутвърждаване. А вие заслужавате много повече, затова помислете добре.

Четете още: Женен съм от година, но не мога да спра да изневерявам на жена си