Сузанита се показа почти както майка я е родила. Не за първи път разюзданата лолитка скандализира обществото с гола снимка. Този път на нея малката съблазнителка се пусна дибигюс гола, само по парфюм, научихме от "Телеграф".

Припомняме, че на 15-годишната певица й бе наложена забрана да не се появява без дрехи на публично място, след като възмутен граждан подаде неотдавна сигнал в ДАЗД по повод клипа към най-новата й песен с попфолк певеца Ангел - „К`во става, брат“.

Факт е, че и в най-разкрепостените страни по света дори 20-годишна (какво остава за 15-годишна) няма право да се показва гола на снимки!

Явно обаче на нахаканата щерка на Орхан Мурад не й дреме много за законите от морално естество, не изпитва свян от голотата и крехката си възраст, и намира винаги начини да скандализира обществото с възмутителното си поведение. Този път, прикривайки наблъсканите с 400 кубика силикон детски гърди с две кутии от парфюм!

"Аз съм скандал, не го търся. Свиквайте, защото тепърва започвам", заканва се Сузанита по повод поредната си публична провокация.

Четете още: Сузанита: Връзвам му обувките, не правя френска любов