Ако ви е интересно да видите как изглеждат 15-годишните днес и какво знаят те за живота, загубете 4 минути от живота си и погледнете новия видеоклип на Сузанита и колегата й Ангел, който носи красивото име „К'во става, брат“. Не знаете коя е Сузанита? Тя е един от тийн идолите днес, наред с Гери - Никол и всички дами от музикалния шоубизнес, които не обичат дрехите, а само горещите движения от кръста надолу.

Всъщност, каквото и да кажем за дъщерята на Орхан Мурад все ще е малко. Но не бихме могли да пропуснем да ви уведомим за поредния скандал, който се заформи около нея. Вярвате или не, най-накрая Държавна агенция за закрила на детето обърна внимание на „творчеството“ на Сузи, която между другото скоро навърши цели 15 години. Дори и да сте гледали видеото към песента, с която тийнейджърката стана известна „Луцифер и Буда“ и да мислите, че нищо не може да ви изненада, ще останете шокирани от кадрите, съпътстващи новото й парче „К'во става, брат“.



Първоначално не виждаме нищо ново – Сузанита е по бански, върти снага и гледа лошо. 30 секунди по-късно залага на любимото си туъркване, облечена в сребърен панталон, а към края на видеото отново показва, че харесва средния си пръст, размахвайки го гордо, също като в първото си видео. Ситуацията загрубява, когато Сузи и Ангел се оказват на предните седалки в лъскав автомобил. След няколко секунди туъркване 15-годишната се навежда към дуетната си половинка, за да го зарадва с орална любов. Ако проявите смелост и продължите да гледате видеото, ще видите Сузанита с пистолет, насочен към няколко едри мъжаги, а след това тя и Ангел започват да бягат от полицейска кола. Финалът е повече от впечатляващ - изпълнителката слиза от колата и плюе върху полицай.

В момента „К'во става, брат“ набира огромна популярност в Youtube, но вероятно и този продукт ще наследи съдбата на първото й парче „Луцифер и Буда“. То бе свалено от видеоплатформата, тъй като се оказа, че Сузи е използвала чужда композиция. Новото парче на скандалната тийнейджърка вече се разглежда от Държавна агенция за закрила на детето и предстои да бъде решенo дали видеоклипът ще остане в същия вид. За целта родителите на Сузи (за която сме убедени, че се справя перфектно в училище) ще бъдат попитани дали са дали разрешението си дъщеря им да участва в продукцията.

До момента Орхан Мурад и майката на изпълнителката са защитавали действията й и не намират поведението й за скандално и непристойно. Ние обаче го намираме за такова и искрено се надяваме да има адекватни мерки срещу него. Защото... Това гледат и на това се учат децата на България.

Четете още: Самоубийство ли е: С колело в София?