Автор
Woman.bg

Сузанита: Връзвам му обувките, не правя френска любов

„Или ще е скандал, или нищо“, заяви 15-годишната Сузанита в телевизионно интервю снощи по повод последния си клип, който предизвика вълна от негативни коментари. Видеото към „К'во става, брат“ накара дори СЕМ да го разгледа и да реши дали да остане в интернет пространството.

Припомняме ви, че в кадрите Сузанита отново е по меко казано оскъдно облекло, размахва среден пръст и туърква по бански, но този път към тези дейности добавя и употреба на марихуана и имитира френска любов.

Вчера тя коментира за първи път шокиращото видео, като заяви, че е артист, който е избрал да върви по пътя на скандала. Освен това спомена, че майка й присъствала на снимките и е дала разрешение Сузанита да бъде част от скандалните кадри. Тийнейджърката добави, че по никакъв начин не може да бъде доказано, че имитира френска любов.



„Нямат никакво основание да ми свалят клипа. Аз може да се навеждам да му завързвам обувките, това че имат мръсно подсъзнание, не значи че правя френска любов. Ще се защитя по всякакъв възможен начин“, бяха думите на Сузанита.

Четете още: Борил на Диляна Попова е копие на Асен Блатечки