Автор
Woman.bg

Много станаха обидените: И братът на Меган Маркъл без покана за сватбата

След като Саманта Грант – полусестра на бъдещата кралска снаха на Меган Маркъл разкри наскоро, че не е получила покана за сватбата на Меган, още един роднина се възмути публично от липсата на такава.

51-годишният Томас Маркъл, който е полубрат на бившата американска актриса, също сподели обидата си от пренебрежителното отношение на сестра си към него, в това число и към голяма част от фамилията.

"Откакто проби в Холивуд, тя се промени и стана друг човек", сподели Томас пред Sun.

"Тя напълно изостави роднините си и забрави семейните си корени", оплака се още той пред изданието.

Томас Маркъл и меган Маркъл, колаж: Woman.bg

Освен това заяви, че не се е виждал с Меган от погребението на баба им през 2011 г. насам. Точно тогава актрисата заминала за Канада за снимките на сериала „Костюмари“. Опитите му да се свърже с нея все удряли на камък. За него, както и за други роднини Меган Маркъл била недосегаема.

“Това, че изразявам емоциите си открито, не е злоба или завист. Причината да го направя е дълбоката обида, която чувствам от отношението й или по-скоро от липсата на такова. Чувствам се ужасно оскърбен. А бяхме толкова близки.”

Относно обтегнатите отношения между Меган и полусестра й – Саманта, Томас сподели, че най-вероятно то се дължи на факта, че миналата година Саманта довелира пред медиите, че Меган винаги е искала да стане принцеса и че почти е постигнала целта си. Явно тези думи на полусестрата малко или много са обидили кралската годеница.

Припомняме, че неотдавна Саманта сподели възмущението си в Twitter, че бъдещите младоженци поканили "непознати" на сватбата си, но не и най-близките си роднини. От текста в социалната мрежа стана ясно, че покани за сватбата не получили нито братът, нито сестрата, нито племенниците на Меган.

Четете още: Бивши гаджета на Хари сред гостите на кралската сватба