Автор
Woman.bg

Бивши гаджета на Хари сред гостите на кралската сватба

Както вече ви съобщихме, Меган Маркъл и принц Хари ще се врекат във вечна вярност на 19 май пред очите на 600 гости. Преди броени дни Harper's Bazaar най-сетне разкри и техните имена. Да запретнем ръкави и да видим и ние кои ще са те...

Безспорно, сред присъстващите на тържествената церемония ще бъдата бившият президент на САЩ Барак Обама и съпругата му Мишел, с които принцът поддържа изключително топли приятелски отношения. Слухът за тяхната покана плъзна още в началото на годината, но кралското британско семейство до последно не даде потвърждение за това, поради опасението си да не обиди с новината настоящия президент на САЩ – Доналд Тръмп, който не е поканен.


Барак Обама и принц Хари на игрите "Инвиктус" 2017 в Торонто, Канада

Бляскавото събитие ще удостоят с присъствието си още и канадският премиер Джъстин Трюдо, принцесата на Швеция Виктория и цялото кралско семейство на Испания.

Сред височайшите гости освен политици, ще присъстват и цяло съзвездие имена от сферата на шоубизнеса. Това ще са актрисата Марго Роби, певците Елтън Джон, Ед Шийрън, Ели Голдинг и Крис Мартин. Тържеството няма да мине и без присъствието на любимата британска двойка Дейвид и Виктория Бекъм, в това число и на останалите момичета от Spice Girls.


Ед Шийрън

Изненадващо, но факт, на тържеството ще присъстват и бившите гаджета на Хари - Челси Дейви и Кресида Бонас, издава още Harper's Bazaar.

Други световноизвестни знаменитости, които ще уважат поканата на младоженците, са индийската актриса Приянка Чопра – приятелка на Меган, както и колегите на кралската невеста от сериала „Костюмари“ - Патрик Джей Адамс и Абигейл Спенсър.

Списъкът с поканените гости продължава - актрисата Оливия Палермо, тенисистката Серина Уилямс, стилистът Джесика Мълроуни, дизайнерката Маша Наноу, риалити звездата Мили Макинтош - също много добра приятелка на Маркъл.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Хари и Меган ще си кажат „Да“ в параклиса „Сейнт Джордж“ на Уиндзорския замък. Над 2 500 души публика от британския народ и благотворителни организации ще наблюдават пристигането на младоженците и техните гости, както и отпътуването на процесията с каляска след церемонията. Очаква се тази сватба да счупи всички клишета, които са били част от неизменните правила на кралското британско семейство от векове.

Четете още: Запознайте се с шаферката, която ще засенчи Меган на сватбата