Автор
Woman.bg

600 гости на сватбата, а бащата на булката още не е виждал Хари

Датата е 19-и май, а мястото е параклисът „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския замък. Тогава принц Хари и американската му годеница, Меган Маркъл, ще се врекат във вечна любов и вярност пред очите на... 600 гости!

Въпреки че цял свят се вълнува за сватбата на Меган и Хари, до вчера не бе известно колко души ще имат честта да са сред поканените. Поканите били разпратени по адресите тази седмица, но все още не е известно кой точно ще присъства на тържественото събитие.

Гостите на церемонията в параклиса, ще получат и тържествен обяд след това. По-късно вечерта ще се състои и частен прием, на който се очаква да присъстват 200 гости. Той ще бъде проведен във „Фрогмор Хаус“ от бащата на Хари – принц Чарлз.

Поканите са с красиви позлатени краища и са щамповани със златисто. Разбира се, събитието изисква и дрескод. Мъжете трябва да носят фрак или костюм, а дамите – дневна рокля и, разбира се, шапка.



И ако 600 души ви се струват много, то трябва да ви припомним, че преди години, когато Кейт Мидълтън и принц Уилям си казаха заветното „Да“, около тях имаше точно 1 900 свидетели. Тогава сред звездните гости бяха Елтън Джон, както и Дейвид и Виктория Бекъм.

В медийното пространство се появиха слухове, че Хари ще покани на сватбата си бившия президент на САЩ, Барак Обама, но Доналд Тръмп няма да е сред гостите. Според кралския биограф Клаудия Джоузеф обаче принцът не би желал да взима решения, които могат да имат политически последствия. А също така в никакъв случай няма да постави Елизабет II в неудобно положение или да предизвика Трета световна война.

Друг любопитен факт е, че бащата на Меган Маркъл, Томас, все още не е виждал принц Хари на живо, но е дал благословията си за сватбата. Очаква се той да е сред гостите, заедно с майката на булката – Дория.



А кои ще са кумовете?

Британските медии подшушват, че може би принц Уилям ще бъде кум на брат си, но тази информация все още не е официално потвърдена. Шафери може би ще бъдат принц Джордж и принцеса Шарлот.

Четете още: Кристин Илиева се нуждае спешно от кръв!