Автор
Woman.bg

Запознайте се с шаферката, която ще засенчи Меган на сватбата

Когато Меган Маркъл тръгне към олтара следващия месец, една жена ще стои близо до нея. Става дума за Джесика Мълруни, една от най-известните стилистки в Канада, която е близка приятелка на бъдещата съпруга на принц Хари и ще бъде нейна шаферка.
Джесика е наричана “Гуинет Полтроу на Канада".

View post on Instagram
 

На Острова обаче вече се шушне, че има риск тя да засенчи булкката, точно както се случи това с Пипа Мидълтън на сватбата на Кейт.

Джесика Мълруни и Меган Маркъл са приятелки вече от 6 години. Първоначално професионалните им отношения (Джесика обличала актрисата след пика на популярността й заради „Костюмари“) много бързо прераснали в дружба. Нещо повече, именно Мълруни помогнала на Меган да промени облика си така, че да се доближи той до сдържания британски стил. Сега Маркъл се облича като младата принцеса Даяна и получи годежния пръстен от принц Хари с подходящ тоалет.

View post on Instagram
 

Всъщност Джесика знае от собствен опит как трябва да се обличат половинките на „силните на деня“. Все пак самата тя вече от няколко години е снаха на Браян Мърлоуни, бивш премиер на Канада. Сега освен Меган Маркъл и други звезди от шоубизнеса клиент на Джесика е и Софи Грегоар Трюдо – визията на първата дама на Канада при посрещането на херцога и херцогинята на Кеймбридж през 2016 г. бе дело именно от Мълроуни. Освен това двете жени ги свързва любовта към публичния живот. И двете водят (Меган вече не) собствени блогове, често ходят на светски мероприятия и се заиграват с пресата.

View post on Instagram
 

В очакване сме да видим как ще ни изненадат с рокли двете приятелки!