Автор
Woman.bg

Учителка посрещна 24-и май с кючеци и стриптийз (видео)

Вече сме в разгара на абитуриентските балове и вероятно предстои да видим и чуем шокиращи факти, които за пореден път да ни подскажат за деградацията на младите у нас, която с всяка изминала година нараства все повече.

Чалгата някак си вече я преглътнахме и приехме, че тя ще бъде част от радостта на завършващите учиници, заедно с фрапиращите тоалети, които стават все по-оскъдни. Да не забравяме и за опасното поведение на пътя и излизащите от прозорците на колите абитуриенти, които нетърпеливо броят до 12. Днес обаче ще обърнем внимание не толкова на неадекватното държание на самите завършващи, а на тези, които носят голяма част от вината за него – учителите.

Провокира ни видеоклип, споделен в Youtube едва вчера, но вече набиращ сериозна популярност - 12 000 гледания само за ден. На него ясно се вижда как учителка, за която знаем, че е от Симеоновград, се радва заедно с абитуриентите на бала. В което на пръв поглед няма нищо лошо, но забавленията излизат извън всякакви етични норми и граници, когато дамата се превръща в сензацията на вечерта. Тя е в средата на дансинга и всички погледи са вперени в нея и в партньора й, който й прави стриптийз. Естествено, това се случва под съпровода на горещи балкански ритми, а преди това очевидно е имало и дъжд от салфетки, характерен за определен тип заведения.

Между другото, датата е 24-и май – денят на българската просвета и култура.


Днес учителката вече е горда собственичка на прякора „палавата даскалица“ и според източници е подала молба за напускане, засрамена от собствената си постъпка.

Дали стореното от нея е било съзнателно, или не – едва ли има значение. Но в заключение можем да добавим, че баловете отдавна не са това, което бяха някога...

Четете още: Папа Франциск: Добре е да си гей