Автор
Woman.bg

Идеи за абитуриентска рокля от Джиджи Хадид

Моделката Джиджи Хадид бързо успя да се превърне в една от най-влиятелните личности в шоубизнеса.

Тя може да бъде забелязана на светски събития във впечатляващи рокли под ръка с приятеля си Зейн Малик - любимецът на всички тийнейджърки по света в момента.

Русокоската често избира дълги рокли, които са много подходящи за официални случаи като бляскав абитуриентски бал, например.

Предлагаме ви да се вдъхновите от нейния стил в избора си на тоалет и да последвате актуалните модни тенденции.

Червено

Тази година червеното отново е на мода в абитуериентските тоалети, като независимо дали сте блондинка или брюнетка, то ще ви отива. Можете да изберете такава с малки изрязани детайли или да приличате на гръцка богиня с рокля с едно рамо.

Бляскаво

Блясъкът за бала никога няма да излезе от мода, както за тоалетите, така и за косите, кожата и изобщо каквото се сетите. Ако си търсите вдъхновение за цвят - заложете на златно или сребърно, в зависимост от тена и цвета на косата си. Златното в някои негови вариации приляга добре на светлоруса коса, а сребърното - на тъмнокестенява.

Прозрачни елементи и черно

Вижте само колко класно стои подобен тип рокля на Джиджи Хадид! На врака, на кръста или на деколтето - те стоят еднакво естествено и привличат внимание върху определена част от тялото, която искате да подчертаете.