Автор
Woman.bg

Братът на Меган се извини. Надява се на покана за сватбата

След серията от укори и обвинения, които полубратът на Меган – Томас Маркъл, изля по адрес на бъдещата невеста на принц Хари, той изпрати второ отворено писмо до кралската двойка.

Този път обаче нараненият роднина моли за извинение с надеждата в последния момент сестра му да прояви милост, като промени решението си и покани Томас на сватбата си.

В първото си писмо 51-годишният Томас Маркъл-младши призова принц Хари да не минава под венчилото с неговата полусестра, като го предупреди, че това ще бъде най-голямата грешка в живота му.

Колаж: Woman.bg

В него той нарече Меган "повърхностна и високомерна жена, която ще посрами цялата кралска фамилия".

Явно обаче Маркъл-младши е решил да промени тактиката си и да смекчи тона с надеждата най-накрая да се озове до заветното събитие.

Във второто отворено писмо, което е публикувано от сп. "Ин тъч", полубратът на 36-годишната Меган Маркъл изразява голямата си надежда, че все още не е късно двамата да се помирят. За да предизвика емоционален ефект на съдържанието, той припомня техни общи спомени от миналото.

В допълнение към писмото Томас е изпратил и стара снимка със сантиментална стойност, на която се вижда как той храни Меган като бебе.

Ето какво пише Томас Маркъл, като се обръща към полусестра си с галеното име „Мег”:

"Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на фамилията. Ние обаче все още сме семейство. С всички тези спомени, когато те гледаме как порастваш, е болезнено, че ни забравяш. Това, че не ме покани на сватбата, накърни чувствата ми. Все още не е късно да ми пратиш покана. Членовете на семейството трябва да бъдем до теб в сватбения ден и да покажем обичта и подкрепата си, защото така правят близките."

Колаж: Woman.bg

Четете още: Ето какъв е сексът между Меган и Хари