Броени дни остават до най-дългоочакваното и бляскаво събитие в кралското семейство на Великобритания за тази година – сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Събитието, за което цял свят говори вече от месеци насам и което всички очакват с трепетно вълнение.

Може би това е причината двамата младоженци непрекъснато да попадат под лупата както на медийни експерти, така и на видни представители от най-различни области на науката и културата, в това число и астрологията.

Линда Джойс, астролог и лайф коучър (букв. превод “треньор по живеене”), е поредният специалист, който се заема със задачата да навлезе по-навътре и детайлно в живота, характера и взаимоотношенията между Меган и Хари, и да направи интересно проучване на техния сексуален живот според зодиакалния знак, под който са родени. Ето и заключенията, до които стига тя:


1. Меган е родена за светлините на прожекторите

Меган е зодия Лъв, което я прави изключително харизматична и влиятелна личност. Тя е родена да бъде център на вниманието. Като един типичен представител на най-царствения знак от зодиака Меган е носител на качества като смелост, чувство за справедливост, лоялност и честност. Тя е жена с достойнство, принципи, характер и лидерски способности. Каквото и да правят Лъвовете винаги са водени от дълбоко заложения им стремеж към усъвършенстване. Те се стремят към възвишеното и благородното. Обичат да властват и да бъдат харесвани и уважавани. Зодия Лъв е също и кралски знак, добавя още Джойс. Това са хора, които са създадени да помагат и покровителстват по-слабия. Склонни са да се ангажират към развитието на социални дейности и благотворителни каузи. Водят активен обществен живот. Меган се намира и под влиянието на четири от 10-ге планети във Везни. Това я прави естествен и изключително приветлив човек в очите на околните.

Хари е зодия Дева, много дисциплиниран, подреден и педантичен човек. Връзката им се гради на баланса - спокойния Хари обуздава бурния нрав на своята избраница Меган.

2. Те са създадени един за друг

И двамата са се срещнали в момент, когато вече са израснали като личности. Според звездите, както твърди Джойс, те действително е трябвало да преминат през редица изпитания и да почерпят значителна част от опита и познанията за живота, за да се открият и влюбят един в друг.

3. Сексуалният им живот е страхотен

Според Джойс Меган попада в 8-та дом на секса, което я прави влиятелна в леглото и в живота на половинката й. Това означава не само, че сексуалният им живот е страхотен, но и че присъствието й в живота на Хари оказва изключително мощно позитивно и лечебно въздействие върху него и неговите травми и терзания от миналото му.

4. Меган е алтруист


Джойс разкрива още, че планетата на Меган е Венера, което я прави човек на чувствата и искреността както в любовните отношения, така и в отношението й към околните. Меган обича хората и е готова на всеки да помогне с каквото е възможно. Тя е човек, който умее да разбира околните, да вниква дълбоко в техните мисли, тревоги и емоции.

5. Любов от пръв поглед

Ракът в нейния дом на взаимоотношенията е управляван от Козирога. Според Джойс, това е показател за бурна страст, която се е запалила още при първата им среща. Дефиницията от учебника за перфектна връзка - те вероятно са се разбрали веднага.

6. Бракът между двамата е съюз на любовта и доверието

Влиянието на Дева в деня на сватбата им е показател за това, че бракосъчетанието между двамата е съюз на любовта и на взаимното уважение. Като се има предвид, че Меган и Хари досега са били непрекъснато ангажирани в благотворителни каузи, дори преди да се срещнат, техният съюз ще ги обвърже още по-силно и пламенно в тази посока.

7. Меган и Хари ще имат деца скоро


Джойс предполага, че двамата скоро ще допринесат за увеличаването на членовете в британското семейство. Според нейните изчисления двамата най-вероятно ще станат родители до края на 2019 г. Децата им ще бъдат посветени в хуманитарните дисциплини. "Те ще имат силни и харизматични наследници, които също ще бъдат водени от целта да направят света едно по-добро място за живот.

Четете още: Подписът я издаде: Меган не е готова за сватба