Автор
Woman.bg

Братът на Меган към принц Хари: "Не се жени за нея!"

Две седмици преди настъпването на дългоочаквания момент, в който Хари и Меган ще си кажат заветното „Да“ пред олтара, полубратът на бившата актриса предупреди принца да не сключва брак с нея.

Кралският престолонаследник получил писмо, лично написано от Томас Маркъл, което сп. In Touch публикува в сайта си.

В него братът на звездата от “Костюмари” предупреждава принца, че сватбата му с нея ще бъде най-голямата грешка в историята на кралските венчавки и че все още не е късно да промени решението си.

"Предупреждавам ви, Меган Маркъл не е жената за Вас", пише Томас.

Същият твърди още, че сестра му била силно заслепена от славата, което било причината тя да отказва да се вижда с роднините си вече 7 години.

Фактът, че тя не е поканила семейството си на сватбата, говори достатъчно красноречиво за нейния особен характер, непукизъм и високомерие, уверява още Томас.

Припомняме, че миналия месец Томас Маркъл и другата полусестра на Меган – Саманта, изказаха публично възмущението си, че не били получили покана за тържественото събитие.

За сметка на това обаче, родителите на актрисата - майка й Дория и баща й - 73-годишният Томас Маркъл старши, ще присъстват на сватбата. Последният именно се очаква да отведе дъщеря си до олтара, както повелява традицията.

Четете още: Кралският меден месец: Хари води Меган там, където е почивал с бившата