Автор
Woman.bg

Принц Хари лично е изработил годежния пръстен на Меган

Ексклузивната новина на деня е, че принц Хари и Меган Маркъл вече са официално сгодени. Източник издава пред медиите, че принцът е предложил брак на любимата си с уникален годежен пръстен, изработен лично от него. Друг любопитен факт, който прави бижуто още по-ценно е, че диамантите в него са били взети от брошка, която е била собственост на майка му, принцеса Даяна.

В светските среди от известно време упорито се говореше, че двамата сигурно скоро ще минат под венчилото, но това беше само предположение до днес.

Тази вечер двойката ще гостува в телевизията, за да обяви новината, само седмица след 70-годишнина от сватбата на кралица Елизабет II.

През уикенда се появиха слухове, че сватбата е насрочена за следващото лято. Всъщност събитието ще се състои през пролетта след раждането на третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям. Хари и Меган Маркъл взеха решението да узаконят връзката си само година, след като официално обявиха връзката си. Разбира се, след големия ден Маркъл и Хари ще заживеят в палата в Нотингам. Уилям и Кейт поздравиха двойката, като обявиха, че са изключително развълнувани от новината. Те споделиха, че е било прекрасно да опознаят Меган през последните 12 месеца.

Четете още: Никол за Григор, предишната си любов и бебетата