Автор
Woman.bg

Меган Маркъл проговори за връзката си с Хари

Принц Хари и Меган Маркъл се опитваха да скрият романса си от медиите дълго време и въпреки че вече се говори за годеж между двамата, нито говорител на кралското семейство, нито на актрисата официално е коментирал отношенията на влюбените.

Звездата от "Костюмари" обаче реши сама да наруши мълчанието и да сподели проговори открито за любовта си с британския принц.

Меган прави сензационните признания на страниците на списание Vanity Fair, за което участва и в стилна фотосесия.



Пред репортер на медията Маркъл разкрива за първи път, че двамата с Хари са много влюбени и са двойка, наричайки го свое гадже.

"Ние сме двойка. Ние сме влюбени. Сигурна съм, че ще настъпи време, когато ще трябва да излезем и да разкажем своята история. Но засега не е така и се надявам хората да разберат, че това си е нашето време", заявява актрисата, давайки да се разбере, че се радва на дискретността, която двамата успяват да поддържат въпреки големия медиен интерес.

"Щастливи сме. Лично аз обичам големите любовни истории", допълва тя, намеквайки, че тяхната е точно такава.

Меган допълва, че е целият интерес към нея, след като се разбра, че с по-малкия син на Даяна са двойка, няма как да не ѝ влияе и да не влияе на отношенията им. Признава, че има някои дни, в които справянето с любопитството на медиите е по-голямо предизвикателство от други, но всичко си заслужава и се нарежда, защото в края на деня "ние с него сме просто двама души, които се обичат и са наистина щастливи".