Автор
Woman.bg

11 роли на Меган Маркъл, с които тя не се гордее

Новите 17 епизода на популярния американски сериал „Костюмари“ могат да станат последните в кариерата на Меган Маркъл. Ако приятелката на принц Хари реши да стане негова съпруга, консервативните англичани едва ли ще одобрят професионалната ѝ дейност. Нека си припомним 11-те роли, за които годеницата на принца е по-добре да си мълчи във висшето общество.

Младата актриса Меган Маркъл има впечатляващо портфолио. В него обаче се намират и няколко актьорски изяви, за които консервативната баба на принц Хари е по-добре да не узнае.

Скромната и интелигентна Меган Маркъл на екрана с лекота се превъплъщава както в лека жена, така и в хладнокръвна убийца, което говори добре за актьорския ѝ талант. За жалост обаче кралица Елизабет II едва ли ще оцени това. Пожелаваме на Меган да щурмува успешно консервативен Лондон, а ние засега ще си припомним няколко нейни роли, заради които само допреди няколко десетилетия тя нямаше да има никакъв шанс да стане кралска снаха.

„От местопрестъплението“



Роля: сексапилна камериерка

През ноември 2006 г. Меган Маркъл се появи в един от епизодите на сериала „От местопрестъплението“. Там актрисата се превъплъти в сексапилна камериерка на име Вероника Перес, обслужваща най-вече богати бизнесмени. След жестокото убийство на един от бившите ѝ работодатели тя e основна заподозряна. Но не се притеснявайте – героинята, предпочитаща дантелено бельо вместо униформа, беше оправдана и се върна на работа.

„Рицарят ездач“



Роля: Редник във войската на САЩ

Ако си мислите, че Меган се подвизава само в роли на хубави и наивни момичета, гледайте римейка на култовия сериал „Рицарят ездач“, заснет през 2009 г. Актрисата изигра Ави Ортиц, редник в армията. В желанието си да отмъсти за смъртта на свой приятел сержант, тя се включва в местния боен клуб и мачка фасоните на противниците си.

„Почти любов“



Роля: Хубавицата от самолета

Уви, филмът „Почти любов“ с Аштън Кътчър в главната роля отбеляза рекордно ниска печалба. Това обаче не е по вина на Меган, защото тя присъства в кадър само за 31 секунди. Маркъл играе ролята на привлекателна дама в самолета, в който се е качил главният герой. Въпреки че по сценарий героинята е кръстена Натали, в записките на снимачния екип тя фигурира просто като Hot Girl.

„Касъл“



Роля: „Спящата красавица“

Не, Меган не е участвала в постановка на известната приказка. Актрисата се появява в образа на спящата красавица в популярния американски сериал за детектив Кейт Бекет и писателя на криминалета Ричард Касъл, които заедно разкриват престъпления. Във въпросния епизод главните герои издирват убиец, който облича жертвите си в костюми на приказни принцеси. Нашата „спяща красавица“ обаче не бива спасена от целувката на принца, а от таланта на следователите (и това трудно може да се нарече спасение, защото се оказва, че именно героинята на Мегън е убийцата).

„Шефове гадняри“



Роля: Куриерка

Още една комедия, в която Меган има своите 30 секунди слава – филмът на Сет Гордън „Шефове гадняри“ с Дженифър Анистън в главната роля. В комедията главните герои решават да си разчистят сметките с лошите си началници. Меган играе ролята на симпатичната куриерка от служба за доставки Джеми. В 30-секундната сцена един от главните герои флиртува с нея, казвайки ѝ „Трябваше да станете модел или актриса“. Е, има право.

"Deal Or No Deal"



Роля: Модел № 24

Популярното в цял свят телевизионно шоу сега за Меган е епизод от кариерата ѝ, който тя предпочита да забрави. Навремето младата Маркъл била една от манекенките, държащи 26-те куфара с награди. Актрисата позирала с пищни къдрици и изкуствени мигли, предлагайки куфарчето под номер 24. По-късно тя признава, че се е съгласила да участва в проекта, просто за да припечели малко пари, но след това осъзнала, че тази работа не е за нея.

„General Hospital“



Роля: Медицинска сестра Джил

Казват, че животът на кралското семейство напомня на безкраен сериал. Ако Меган все пак стане част от аристократичната фамилия като съпруга на принц Хари, ще може да приложи опита си от участието в сапунената опера „General Hospital“. През 2002 г. Меган получила първата си хонорувана роля именно в този сериал и изиграла симпатичната медицинска сестра Джил. Впрочем, първия си чек от продукцията тя изхарчила за първата си професионална фотосесия.

„Anti-Social“



Роля: Гадже на гангстер

През 2015 г. Меган изигра главна роля един не особено амбициозен филм с нисък бюджет – „Анти-социален“. В картината става дума за художника на графити Ди, който се забърква с група обирджии. Меган играе приятелката на главния герой – привлекателната манекенка Кирстен. Впрочем, филмът е базиран на реална история за поредица сериозни кражби на бижута в Лондон. Историческата правдивост обаче не предотврати негативните отзиви на критиците определили филма като „жалка претенция за нещо повече“. Но не се притеснявайте – много скоро Меган ще може да си позволи безброй бижута (при това без да излиза с престъпник).

„Наръчник по ухажване“



Роля: Успешна бизнес-дама, търсеща принца на мечтите си

Миналата година Меган изигра главната роля във филма „Наръчник по ухажване“, в който се разказва за преуспяла бизнес-дама, която има всичко освен истинска любов. Героинята ѝ си води специален дневник, в който описва подробно всички изисквания за идеалния мъж и „отсява“ всеки, който не отговаря дори и на едно от тях. Скоро обаче тя разбира, че любовта не се подчинява на инструкции и все пак среща своя принц (и едва няколко месеца по-късно актрисата прави същото).

„When Sparks Fly“



Роля: Млада журналистка

Смята се, че няма по-сладникави романтични комедии от тези, които се снимат в САЩ за телевизионните канали. Бъдещата принцеса игра в един такъв филм амбициозната млада журналистка Ейми Петерсън, напуснала родния си град, за да направи кариера в Чикаго. Скоро Ейми обаче разбира, че за нея най-хубавият град на света е този, в който е израсла, а най-прекрасният мъж – онзи, с когото е излизала още като ученичка.

„Войната вкъщи"



Роля: Млада търговска представителка, флиртуваща с главния герой

Поредната роля на сексапилна хубавица актрисата изигра в ситкома „Войната вкъщи“ през 2006 г. В един от епизодите тя се появява в образа на млада търговска представителка, проявяваща интерес към вече застаряващия главен герой (както той смята). Оказва се, че героинята на Меган не флиртува с женени мъже, а се опитва да намери партньор за самотната си майка.

Автор: Ива Петрова