Това Кейт ли е: Ново видео с принцесата на Уелс взриви мрежата

Откакто се заговори за коремната операция на Кейт Мидълтън, последвана от новината за влошеното състояние на крал Чарлз III, около кралското семейство продължава да витае плашеща мистерия, изпълнена с много необясними загадки, лъжи и фалшификати.

Вместо да възстановят доверието в монархията, странните случки през последните седмици сякаш унищожават и малкото останало доверие в кралската фамилия на Великобритания. В основата на цялата тази мистификация, обгърнала като мрачен облак двореца Бъкингам, парадоксално, стои любимката на британците - Кейт Мидълтън.

След епичния провал със снимката от миналата седмица изглеждаше сякаш служителите на двореца са си взели поука от експериментите с филтри и изкуствен интелект. Да, ама не. Сега дворецът реши да направи пореден странен ход и да покаже, уж свежо, видео на принцесата на Уелс.

Подобно на семейния кадър, и това видео, публикувано на сайта TMZ, разбуни духовете, пораждайки множество въпроси. Вчера сутринта на 18 март редица медии, базирайки се на информация на анонимни източници, съобщиха, че Кейт и Уилям са били забелязани да посещават близък до дома им фермерски пазар. Въпреки факта, че тази новина огря първите страници на десетки вестници и сайтове, тя не бе официално удостоверена с нито една снимка от въпросната разходка. Като причина бе изтъкнато правото на Кейт за неприкосновеност на личния ѝ живот. И отново се породиха въпроси дали тази новина е истина, или лъжа. Вероятно заради твърде много спекулации по темата, ден по-късно в интернет се появи видео от същата тази разходка.

Замъглено и неясно, но уж истинско. Вместо да тушира напрежението сред британците обаче, видеото предизвика обратния ефект. Именно заради неясните кадри потребителите единодушно заключиха, че жената на тях не е Кейт. Освен ако наистина не си е направила пластична операция на лицето, поради което се кри два месеца, отбелязват някои под въпросното видео.

Последното породи и друг въпрос - след като Катрин Мидълтън е способна да напусне къщата на собствените си крака и, съдейки по кадрите, изглежда във видимо добро настроение, защо принцесата не иска да се покаже официално пред обществеността?

Кейт Мидълтън се завърна: Щастлива и здрава, принцесата на Уелс посети фермерски пазар
ПО ЖЕНСКИ
Автор Антония Михайлова

Кейт Мидълтън се завърна: Щастлива и здрава, принцесата на Уелс посети фермерски пазар

Автор Антония Михайлова

Дали пък всичко това не е опит Кейт да бъде заменена със заместник-двойник? Какво се е случило с истинската принцеса, питат се британци. Междувременно версиите се множат. Някои смятат, че тя е в кома или стигат дори още по-далеч, като предполагат, че не е жива. Други са убедени, че Мидълтън е в нервен срив поради изневерите на Уилям и гневните му изблици, за които скоро медиите писаха. Трети пък допускат, че самата Кейт е решила да си вземе любовник и да избяга от семейството си.

Апропо, това видео се появява точно в момент, в който медийното пространство е прорязано от слухове за смъртта на Чарлз III. Дали това е умишлен ход с цел разсейване на слуховете? Въпреки че от Бъкингам официално отрекоха мълвата за кончината на монарха, очевидно около кралското семейство се случва нещо. Появиха се и предположения, че кралят се подготвя тайно да прехвърли трона на един от синовете си. Дали пък случайно не е решил това да бъде принц Хари?