Автор
Антония Михайлова

Кейт Мидълтън се завърна: Щастлива и здрава, принцесата на Уелс посети фермерски пазар

Броени дни, след като медиите разпространиха скандалната мълва за изневяра от страна на принц Уилям, посочвайки именно нея като причина за изчезването на Кейт Мидълтън от публичния небосклон, се появи информация, че принцът и принцесата на Уелс са посетили заедно в събота фермерски пазар в Уиндзор, който се намира съвсем близо до техния дом.

Това твърдят източници пред The Sun, които допълват още, че преди това съпрузите са били заедно с трите си деца, които са имали тренировки.

Причината да няма снимки от въпросния фермерски пазар, е молбата на Кейт да се спазва строга конфендициалност относно процеса на възстановяването ѝ след коремната операция, се казва още в информацията.

Според свидетелите Мидълтън била усмихната, както обикновено сме свикнали да я виждаме, изглеждала щастлива, в приповдигнато настроение и във видимо добро здраве. „След всички слухове, които се носеха, бях изумен да ги видя там. Кейт беше на пазар с Уилям и изглеждаше добре и щастлива", казва източник пред изданието.

В информацията се посочва още, че това са първите малки стъпки, които принцесата прави в посока на предстоящите си по-сериозни ангажименти.

По график първият от тях е планиран за след 17 април, след края на великденската ваканция на децата ѝ. В тази връзка се появиха и предположения в публичното пространство, според които Кейт Мидълтън може да се появи заедно с останалите членове на кралската фамилия по време на празничната църковна церемония по повод Великден. Към този етап обаче липсва официална информация.

Източникът, близък до Уелс, сподели още, че двойката ще разкрие повече информация за болестта и възстановяването на Кейт своевременно. Това дойде на фона на скандала, който предизвика манипулираната семейна снимка, която Мидълтън публикува на официалния Инстаграм профил на кралското семейство преди броени дни, последван от грозния слух за нова жена в живота на принц Уилям.

Кейт Мидълтън не е искала първородният ѝ син да носи името Джордж
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Кейт Мидълтън не е искала първородният ѝ син да носи името Джордж

Автор Теодор Муховски

Вътрешният човек добави, че спекулациите около брака на двойката са „просто жестоки“, особено докато Уилям, Кейт и децата им „преживяват най-трудния период, през който е трябвало да преминат като семейство“.

Подробности за нейното състояние не са разкрити, но дворецът Кенсингтън по-рано каза, че не е свързано с рак и че принцесата желае личната ѝ медицинска информация да остане поверителна.