Автор
Евелин Попадийна

5 грешки при общуването с мъжете

Жените по природа са по-емоционални, а когато се влюбят положението става страшно. Дори може да се каже, че оглупяват. Започват да се държат неестествено, да се притесняват и по този начин отблъскват мъжете. За да ви помогнем да не изпадате в подобна ситуация за пореден път, днес ви представяме най-честите грешки при общуването с мъжете… особено с тези, които харесвате.


Наивна сте
Голяма част от момичетата вярват, че са най-добрите и със сигурност ще срещнат истинската любов. Това е причината да не са подготвени за това, че могат да бъдат използвани. Ако той ви е погледнал и се е усмихнал, ако реагира на всяко ваше стори, коментира снимки и ви пише, не винаги значи, че е лудо влюбен във вас и иска да се ожените. Съветваме ви да запазите спокойствие и хладнокръвие. Бъдете нащрек, докато не се уверите на 100% за намеренията на човека срещу вас.

Не си знаете „цената“
На всеки се е случвало да не се чувства оценен във връзката си. Ако мъжът не се грижи за вас, не ви прави комплименти и изненади е време да си вдигнете самочувствието, а не да се самообвинявате. Не, не сте по-лоша от другите и заслужавате мъжа до вас да ви уважава и обича.

Планиране
Много жени са склонни още на първата среща да си представят как ще живеят заедно с този човек, ще се оженят, ще създадат семейство и дори не мислят за факта, че мъжът може да иска само да ги вкара в леглото. Няма нищо лошо в това да искаш семейство, но не и веднага след първата среща, че дори и след десетата. Опитайте се да се наслаждавате на момента, а не да мислите толкова далеч в бъдещето, нещата сами ще се наредят. 

Идеализиране на мъжа
Влюбените жени често създават в главата си образ на мъжа, който не отговаря на реалността и не забелязват червените флагове. Той говори лоши неща за бившата си, а вие мислите как да сте по-добра от нея, вместо да се замислите, че има нещо сбъркано в цялата ситуация. Съветът ни е да си представите, че не сте влюбена в този човек и да се запитате дали бихте общували с него, какъв ли ще е отговорът?

Ревност и несигурност
Доста жени вярват, че истерията кара мъжете да ги обичат. Плачат, пишат съобщения, ревнуват, искат доказателство за любов и постоянно внимание. Ако сте неспокойна и несигурна във връзката си потърсете външно мнение – от приятелка или психолог. Погледът отвън може да ви даде трезва оценка на ситуацията и да ви помогне да разберете дали има истинска причина да се съмнявате.


Когато чувствата са силни губите разума си и искате да прекарвате възможно най-много време с мъжа до вас. Но трябва да разберете, че не всички хора реагират на влюбването по един начин. Ако сте прекалено обсебваща има голяма вероятност мъжа да се уплаши и да избяга. Колкото повече се дърпате и се правите на безразлична, толкова повече ще ви иска мъжа.

Мъжкото влюбване в четири невероятни фази
НОВИНИ
Автор Весела Георгиева

Мъжкото влюбване в четири невероятни фази

Автор Весела Георгиева