Автор
Ева Григорова

Проблемите на богатите: Новогодишната рокля на Виктория Бекъм я предаде

Виктория Бекъм сподели, че е имала неприятен момент със своята рокля, преди да излезе за новогодишните празненства. 49-годишната дизайнерка сподели снимка, на която е облечена за новогодишната нощ, преди да разкрие, че роклята, която е подбрала за вечерта в последния момент се оказала изключително измачкана. 

Споделяйки снимките в своите Instagram сторита, Виктория показа действията, които е трябвало да бъдат предприети, след като роклята ѝ е се оказала осеяна с гънки. Говорейки пред камерата, Виктория каза на своите 32,5 милиона последователи: „И така, тъкмо се приготвям да изляза тази вечер и тук в последния момент се случва ситуация под пара – стана горещо.“ След това Виктория насочва камерата си към пода, където се вижда, жена на колене, която обработва дрехата с пара, за да може да изглади зелената рокля до съвършенство. 

Не е препоръчително дрехите да се обработват с пара докато са облечени и Виктория беше доволна, че има професионалист на разположение. По-късно Виктория сподели друго видео, в което се вижда, че тя изглежда блестящо в безупречната си изумруденозелена рокля, която е от нейната модна колекция. Говорейки пред камерата, тя каза на своите последователи: "Така че се приготвям да изляза тази вечер и нося любимата си рокля - моята изумрудено зелена рокля от трико. Честита Нова година на всички!"

Съпругът на бившата певица - Дейвид Бекъм пък изглеждаше елегантен както винаги и бе подбрал за новогодишното парти специален костюм. По време на коледните празници Дейвид сподели, че са се наслаждавали на обяд с родителите на Виктория и ги накарал да дойдат в техния Ролс Ройс до вечерята. Така той се подигра на предишните твърдения на модната дизайнерка Виктория Бекъм за нейното възпитание в работническата класа, в забавна публикация, която гласи: „Просто хубав небрежен новогодишен обяд в The Ritz @victoriabeckham. За работническата класа."

View post on Instagram
 

В документалната серия от четири части на Netflix за семейство Бекъм, Виктория каза пред камерите: „Родителите ни работиха много усилено“, преди да направи твърдение, което накара Дейвид веднага да коментира с насмешка: „Ние сме от работническата класа.“