Автор
Ива Петрова

Виктория Бекъм умира от страх любовницата на Дейвид да не издаде тъмни тайни за брака им

По всичко личи, че Дейвид и Виктория Бекъм си създадоха неочаквани и доста неприятни проблеми с излизането на документалния филм за живота на футболиста по Netflix.

“Бекъм”, който беше пуснат на 4-ти октомври, възобнови дългогодишните твърдения на Ребека Лус, че е имала връзка с Дейвид, след като той се премести в Испания, за да играе за Реал Мадрид през 2004 г.

В него Виктория и Дейвид признаха, че този период бил “най-нещастният етап“ в техния 24-годишен брак, футболистът не споменава името на Ребека и досега не е адресирал тяхната предполагаема четиримесечна извънбрачна връзка.

Малко след премиерата на документалния филм Ребека излезе пред медиите и сподели, че не ѝ допада начинът, по който Бекъм е описал техните отношения. Тя не е съгласна с наратива, който се използва във филма и споделя: "Всичко е "горкият аз“. Той трябва да поеме отговорност“.

Според източник, възможността Ребека да разкрие още повече потенциални тайни от миналото на Дейвид ужасява Виктория.

“Пош беше разтърсена от загадъчните публикации на Ребека и е ужасена, че се готви да да разкрие още бомбастични твърдения, които потенциално биха могли да унищожат не само брака ѝ, но и бранда "Бекъм"“, разкри вътрешен човек. Ребека от своя страна намекна, че има още шокиращи разкрития, които тя може да разкрие.

Вътрешният човек продължи: “Пош смяташе, че споделянето най-накрая ще сложи край на тази глава от техния живот, а не че ще накара Ребека да си отмъсти, което разбираемо я изпълни с безпокойство не само какво още може да каже, но и потенциално да преживее отново най-лошата глава от живота си."

Ребека вече разкри нещо шокиращо за времето, по което е имала връзка с Дейвид, споделяйки, че го е хванала в леглото с испанска моделка, докато е имала афера и с нея самата. 

Какво предстои? Очакваме да разберем!