Автор
Пепа Попова - Пепита

Заменете парти роклята с тези нестандартни тоалети в новогодишната нощ

Оценяваме, че е трудно да се победи класиката. Малката черна рокля в комбинация с блестящи сенки за очи и привличащи вниманието токчета е перфектният избор за парти. Роклята тип диско топка, покрита с пайети, е също отлична опция, с която гарантирано ще блестите цяла нощ. Или може би предпочитате рокля - блейзър?

Да, всички тези опции са сигурен залог в навечерието на Новата година. Ако искате обаче комфорта на дрехи, които всъщност ни топлят, докато гледаме фойерверките или сте склонни да експериментирате с облеклото на отминали епохи, когато са знаели как да играят буги цяла нощ, можете да почерпите вдъхновение от нашите предложения:

Блестящата плетка

Късите рокли с оголени крака са неизменният златен стандарт за новогодишното облекло от десетилетия, но въпреки че се чувстваме страхотно, обличайки тези мини-рокли в началото на нощта в уюта на отопляем дом или ресторант, ние съжаляваме за решението си когато дойде полунощ и излезем навън, за да гледаме фойерверките. Докато стоим, взирайки се в цветните експлозии, се чудим „Защо никога не се уча?“.

Тази година ви предлагаме да заложите на блестяща плетка и да останете топли през цялата нощ.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Костюмът

За някои от нас роклята е просто твърде женствена. Чувстваме се неудобно, дърпайки подгъвите цяла нощ. Сега е моментът, когато подходящият комплект се предлага на сребърен поднос като перфектната алтернатива. Предлагаме ви да потърсите малко блясък, когато избирате костюма си, опирайки се на традициите на това конкретно събитие.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Гащеризонът

Малко са облеклата с толкова задоволяващи силуети като гащеризоните. Още по-малко са тези, които улесняват живота ни, когато се обличаме, стеснявайки избора (колко пъти сме губили време и сме се чудили как да съчетаем различен нюанс на черното?), който трябва да направим.

Гащеризонът е фантастична отправна точка за новогодишната нощ. Нещо повече, той е изцяло в тренда на предстоящата  2024 г. 

View post on Instagram
 
Какво да облека за празниците?
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Какво да облека за празниците?

Автор Пепа Попова - Пепита