Автор
Пепа Попова - Пепита

Адел отново на корица

Адел стана героиня на корицата на списание The Hollywood Reporter. На снимките певицата позира във визии на Valentino, Carolina Herrera, Schiaparelli, заснети от фотографа Рувен Аванадор. В интервю звездата говори за жените, които са повлияли на нейната сила, за собствения си авторитет и за отношението си към майка си след раждането на сина си. 

View post on Instagram
 

Носителката на 16 награди "Грами" и награда "Оскар" нарича женската страна на семейството си основен източник на сила и вдъхновение.

„Бях отгледана от майка ми, от лели и баби. И те ми се струваха по-силни от всеки друг, когото съм срещала. Те изпитаха какво е да си жена. И това ги направи по-силни.“ 

Към списъка на своите вдъхновения Адел добавя Барбра Стрейзънд, Бионсе и нейната учителка по английски. „Барбра Стрейзънд е един от моите примери за подражание, по дяволите аз я обожавам: една от любимите ми. Бионсе определено е моят идол, следвам я. Има толкова много врати, в които успях да вляза само защото други ги отвориха. Голяма късметлийка съм.

View post on Instagram
 

До 35-ия си рожден ден Адел успя да се превърне в една от най-известните певици на нашето време и няколко пъти влезе в Книгата на рекордите на Гинес. Самата певица отдава постиженията си в кариерата на късмета и собствения си авторитет. 

Важно е преди всичко да бъдеш себе си. Това е една от причините да имам толкова късмет в кариерата си, освен че съм бяла жена в музиката. Мисля, че хората се страхуват от мен и това е така откакто бях на 18.“ 

View post on Instagram
 

След раждането на сина си Анджело от бившия й съпруг Саймън Конеки, певицата си взе тригодишна пауза в кариерата си и се завърна на сцената през 2015 г. с албума „25“, продаден в 20 милиона копия през първата година. Певицата отбеляза, че майчинството я е накарало да си спомни трудното детство и да преосмисли отношението към майка си. 

"Първото нещо, за което си мисля, когато се появи дете, е, че си спомняш собственото си детство. И няма значение какво е било - добро или лошо или каквото и да е: не искаш детето ти да има твоето детство. Майка ми беше много млада, когато ме роди. Тя беше сама и аз осъзнах, че всички неща, които смятах, че е можела да направи по-добре, е нямало как да се случат в този момент. Това ме накара да уважавам повече майка си

View post on Instagram