Автор
Woman.bg

Сиара показа дъщеря си за първи път (снимка)

Навръх Свети Валентин една от любимите ни звезди, Сиара, зарадва последователите си в Инстаграм като показа за първи път дъщеря си Сиена Принсес Уилсън, която се роди през април 2017 г.

Преди точно 9 месеца певицата публикува за първ път кадър, на който присъства новородената й дъщеря, но тогава тя бе твърде мъничка, за да я забележим. На снимката малкото момиченце е удобно разположено в скута на майка си, която е застанала на морския бряг. Под красивия кадър Сиара е написала и трогващо послание към дъщеря си, което гласи:

View post on Instagram
 

"Скъпа Сиена Принсес Уилсън, без значение колко са големи вълните, ние винаги ще бъдем твоето спокойствие в бурята. Обичаме те, мама и татко". Разбира се, авторът на снимката е бащата на Сиена.

А ето я и официалната първа снимка на малката принцеса в Инстаграм от вчера, под която Сиара е написала: "Запознайте се с моето бебе"

View post on Instagram
 

Звездната майка има и син, който носи името Фючър Захир Уилбърн. Той се роди през май 2014 г. и нетърпеливо чакаше сестричката си да се появи на бял свят.

Четете още: Да, ама не: Исках да съм жена и се отказах!