Автор
Woman.bg

Шокираща трансформация: Живият Кен си махна 4 ребра

Родриго Алвес е последовател на тенденцията, която стана популярна преди няколко години – хора да се опитват да заприличат на живи кукли с помощта на пластичната хирургия. Той се е подлагал на множество интервенции, а наскоро стана първия мъж в света, който си е премахнал 4 ребра по собствено желание.

„Трябваше да се подложа на тази процедура, за да не преправям саката си, тъй като винаги ми бяха прекалено тесни. Сега всички ми стават, а шивачът ми ще остане без работа“, сподели в скорошно свое интервю Родриго.

View post on Instagram
 

„Операцията може да бъде опасна за органите ти. Премахнах 11-тите и 12-тите си ребра, защото от тях и без това няма голяма полза. Не се наложи да режaт твърде до гръбначния стълб. Посетих трима различни лекаря и се подложих на различни изследвания. Исках да ми махнат шест ребра, но те успяха да ми махнат само четири и съм много щастлив“, допълва той.

За пътя до сегашната си визия Родриго споделя: „Беше много дълго приключение. Харесва ми начина, по който изглеждам, харесва ми, че се откроявам от другите и не изглеждам нормално. Подлагал съм се на 10 пластични операции на носа, а освен това носът ми беше рекоснструиран чрез използването на едно от ребрата ми. Мога да дишам по-добре, но все още не е перфектно. Съветвам всички да направят проучване, преди да се подложат на нещо такова, аз съм правил много грешки. Бях много млад, когато започнах.“

View post on Instagram
 

Родриго споделя още, че като дете е бил тормозен заради външния си вид. Така той решава тотално да го промени. Мести се във Великобритания, където променя живота си изцяло.

„Не окуражавам другите да го правят, но аз съм много щастлив. Това промени живота ми буквално от вода към вино. Съветът ми е да не се подлагате на това, на което се подложих аз. Бяха ми необходими 60 операции, а можех да се подложа само на 10“, допълва той.

View post on Instagram