Красотата на българите е известна по целия свят, като нашите черти са резултат от смесени гени на редица племена.

Сега българската хубост стана една идея по-известна, благодарение на Айкан Алиева и Илиан Илиев.

Българските версии на Барби и Кен привлякоха вниманието на световноизвестния вестник Daily Mail и намериха място на неговия интернет сайт, който разказва тяхната история.

Двамата отричат да са се подлагали на каквито и да било пластични операции, но за сметка на това Айкан казва, че използва програмата за изчистване на несъвършенствата Фотошоп за обработка на селфитата, които пуска в социалните мрежи.

През 2013-та година Илиан е избран от японско списание за мъжкия модел с най-правилни черти на лицето, а сега за него се заговори като един от най-успешните двойници на известната кукла.

"Нямам проблем с това, че ме сравняват с Барби, напротив - харесва ми. Не съм си правила операции досега, защото не мисля, че е правилно или че изглежда естествено", казва Айкан по време на интервю.

Илиан, от своя страна не мисли, че прилича на Кен по какъвто и да било начин. "Пластичната хирургия за мен е нещо като болест, веднъж започнеш ли, няма спиране", отговаря той лаконично на въпроса дали скулите му са естествени.

А вие, момичета, какво мислите за българските Барби и Кен и мислите ли, че ще продължат със световната си слава?