Сключи ли таен брак Николета Лозанова с любимия си Ники Михайлов преди часове в Доминикана, се питат феновете на красавицата. Причината-снимки на плеймейтката, която тя качи в инстаграм. На тях позира с пръстен с огромен диамант на лявата ръка-ясен знак за сериозните намерения на сегашния й любим Ники Михайлов, който я придружава в екзотичната дестинация. На кадрите се виждат още сватбени маси с пищна украса. Явно плеймейтката не е забравила първата си венчавка на екзотична ваканция и е решила да я повтори.

Припомняме, че през 2012 година тя се омъжи за Валери Божилов на остров Бора-Бора, след като първо му се врече в Правец. Таитянската сватбена церемония се състоя на плажа, както поверява местната традиция.

От няколко дни Николета е в Доминикана, като официалната версия бе, че снима специална сесия за банските си костюми. Припомняме, че Лозанова вече е собственичка на модна линия, които сериозно рекламира в социалните мрежи. Преди часове обаче тя забрави изрязаните бикини и показа огромния пръстен, както и готовите за празненства маси, решени изцяло в бяло. Скоро ще разберем дали плеймейтката наистина е казала „да” тайно и далеч от папараците или просто продължава с рекламите.

Четете още: Стефано Габана възхитен от Николета Лозанова