Различните модели са подходящи за всяка жена и за всеки повод. Може да се съчетае с абсолютно всичко, то е като коженото яке за есента – задължително и винаги подходящо.

Как да изберем сако?

Има много различни цветове и модели сака, но когато си купувате, най-важното е да седи добре на фигурата ви и да ви е по мярка.

Ако моделът е по-широк, не купувайте два размера по-голямо, а такъв, който е точно за вас, но понеже в момента са модерни по-широки, изберете например един размер по-голямо.

Никога не купувайте тясно сако. Ако приближите лактите си един до друг пред гърдите и ви опъва на гърба или гръдния кош, значи е прекалено малко.



Може да изберете черно или бяло като за начало, но също така и някой пастелен цвят или тъмно синьо. Най-важното е да ви отива. Добър избор е и щампованото с цветя.

Как да го носим?

Има две основни правила при носенето на сако. Раменете трябва да са максимум два-три сантиметра по-големи от вашите собствени. Второто правило е – навийте ръкавите.



Тази пролет така ще изглеждате супер модерни. Така и китките ви ще се виждат, което е супер секси.

Чудите се с какво да носите сакото си? Да ви кажем, то отива на всичко: от мини пола, до тесни дънки, обувки на платформа, боти с отворени пръсти... Изборът е ваш.

Вижте как го носят звездите: