В любовен триъгълник бе замесена фолкпевицата Мария в последните дни, след като две публикации я свързаха с двама различни баровци. Според вестник „България днес”от няколко месеца тя е хлътнала по роден бизнесмен, който от дълги години живее в Англия. Мария пази в тайна връзката си, за нея знаят само най-близките хора до изпълнителката – майка и щерка Марая. „До мен има нов мъж. Никога няма да го покажа“, призна наскоро певицата. Според информация на изданието, новият избраник е мастит бизнесмен, който управлява няколко фирми на Албиона.

Въпросният мъж е доста по-възрастен от миньончето, но въпреки това е яко хлътнал по нея. Новият на Мария също е прясно разведен и иска колкото се може по-бързо да открие отново любовта. През седмица Мария лети до Англия, за да прекарва време с новия си приятел. Само за последния месец Мария прекара повече от 10 дни на Острова, където се наслаждава на любовта с избраника си. Мария е категорична, че е лудо влюбена в мъжа до нея. Тя вече е запознала семейството си с гаджето си и те го харесват изключително много. „Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново“, гласи последният статус на изпълнителката.

Междувременно Тодор Батков-син отрече информацията, че има връзка с фолкпевицата Мария от близо две седмици. Според публикацията във вестник „Уикенд” двамата били засечени на романтична вечеря в столичен ресторант, който заедно напуснали. С публикация в социалните мрежи наследникът на бившия собственик на „Левски” обясни, че изпълнителката на „Червеният картон” просто е част от рекламната кампания на неговия магазин за кожи.

Четете още: Три преживявания, за които всяка жена мечтае