Автор
Woman.bg

Лили Иванова отряза Деси Банова и Плевнелиев

Щатливият ден, в който Деси Банова и Росен Плевнелиев ще си кажат "Да", наближава, а подготовката е в разгара си. Според слухове синоптичката искала повече от всичко на сватбата й с президента да пее живата легенда на естрадната музика Лили Иванова. Само че певицата не отговорила на ентусиазма на Деси, пише "Таблоид".

Банова дълго време преговаряла с Лили Иванова и била съгласна да отдели десетки хиляди левове, за да заплати хонорара на звездата и да се съобрази с всяко нейно желание. Но до успех така и не се стигнало. Деси била разочарована, защото това е любимата певица на нея и цялото й семейство и би била щастлива именно тя да бъде специален гост на сватбата.

Лили Иванова пък често имала навика да отказва участия, без да посочва конкретна причина. В случая тя категорично отказала на Деси Банова, като посочила, че не желае да пътува в чужбина. А според някои обяснението било много по-различно. Истината е, че Лили Иванова не симпатизирала на Росен Плевнелиев, тъй като той не я поздравявал за концертите й и за рождените й дни.

Четете още: Десислава Радева събра погледите в Москва