Изглежда, че Хари все още поддържа близки отношения с бившите си приятелки и по-специално с дъщерята на магната Чарлз Дейви - Челси. Тя също бе сред поканените на сватбата миналата събота и бе очевидно, че все още не е превъзмогнала раздялата си с принца.

Хари и Челси имаха 7-годишна връзка и по всичко личеше, че тя ще е новият член в британското кралско семейство, но изненадващо двамата се разделиха. Челси не искала да бъде принцеса и изпитвала дискомфорт от огромното внимание, което получавала, когато била половинка на Хари. Поради тази причина пътищата на двамата се разделиха и днес Хари е щастлив с Меган Маркъл, но можем ли да кажем, че и Челси е продължила напред?

Един любопитен факт: Дейви не желаела да присъства на сватбата, но един телефонен разговор я разубедил. Според източници принц Хари й звъннал часове преди церемонията и двамата си поговорили за миналото. Разговорът бил дълъг и емоционален и сякаш с него са поставили категоричен финал на любовните си отношения. Защо младоженецът е решил да потърси бившата си изгора не знаем, но на сватбата беше очевидно, че Челси не е сред най-щастливите гости.

Четете още: Защо винаги има бивши на кралските сватби