Автор
Woman.bg

Елизабет Хърли на 52: Отново ни остави без дъх

Елизабет Хърли отново спря дъха на последователите си в Инстаграм с поредната си секси снимка. 52-годишната актриса изглежда изумително и с право се гордее с тялото си, което може да засрами стотици по-млади от нея момичета.

Красавицата е публикувала селфи, на което позира по бански с животински принт срещу две огледала, като акцентът пада върху бюста й. Под снимката Елизабет пише: „Бикини селфи“ и подчертава, че е щастлива покрай великденските празници, не само защото е сред любимите си хора, но и заради многото продажби на модната й линия с бански костюми.

View post on Instagram
 

Почитателите на актрисата не прикриха възхитата си и само след минути снимката бе засипана от положителни коментари. Дали заради огромния брой последователи или просто защото обича външния си вид, актрисата често публикува изкусителни снимки по бански, а не е тайна, че повечето от тях са направени от гордия й син - Деймиън.

View post on Instagram
 


В историята си в Инстаграм Хърли публикува снимки и с племенника и сина си от празничната великденска вечер. По всичко личи, че Елизабет е една щастлива жена, за която възрастта е просто цифра.

Четете още: Запознайте се с шаферката, която ще засенчи Меган на сватбата