В много филми сме виждали как лудо влюбени правят страстен секс под душа и няма как да не ни е хрумвало и на нас да направим същото. Само че това упражнение може да бъде трудно изпълнимо в банята, защото мокрият под и сапунът по ваната крият своите опасности. Затова ние решихме да ви разкрием няколко начина за безопасен секс под душа, който ще ви остави единствено мокри спомени, без контузии. Ето кои пози ви препоръчваме:

1.Изправена „Задна прашка“

Това е позата, която може да ви осигури най-голяма стабилност. И двамата сте стъпили добре на краката си и имате необходимия баланс. Освен това в тази поза партньорът ви може много по-лесно да стимулира гърдите или клитора ви.

2.Когато той ви вземе на ръце

В тази позиция вие буквално зависите от половинката си и той трябва да бъде много, много внимателен. Би било хубаво, ако има къде да седнете, но може и в изправено положение. Вие сте с лице един към друг, а той ви е взел на ръце, най-добре вие да сте облегнати на стената. За повече стабилност обгърнете кръста му с крака.

View post on Instagram
 


3.Поза „Балерина“

Вие сте застанали прави един срещу друг, прегърнати. Партньорът ви е хванал единият ви крак, който е сгънат в коляното и го е преметнал през неговия.

4.Оралният секс винаги е добра опция

View post on Instagram
 


И още как! Особено във ваната. Представете си само как сте се разположили удобно във вана с топла вода и много пяна. Може да прибавите свещи и рози за разкош и допълнителна романтика. Вие сте се отпуснали напълно, а половинката ви се старае да ви задоволи. После пък вие му връщате жеста. Да, определено си заслужава до опитате!

Четете още: Сузанита: Връзвам му обувките, не правя френска любов