Разбира се, че харесваме мъжете като цяло. Но има някои, които са ужасно неприятни по различни причини. Ето няколко типа мъже, които след кратко обсъждане в редакцията определихме като отблъскващи и наистина дразнещи.

Свалячът

... със заучени реплики е истински кошмар. Научил е няколко фразички от англоезични сериали и ги прилага буквално на всяка жена в диаметър от няколко метра. Ако едната откаже, все някоя ще върже - такава е философията на подобни господа.

Досадният

Той не е сексуално агресивен, но просто няма необходимата мярка, когато общува с когото и да е. Говори за себе си, за другите, а времето, а политика, футбол и каквото там реши, но не млъква. Ако ви дойде на гости, няма да се сети да си тръгне дори при очевидни намеци от ваша страна.

Докосвачът

Познавате мъже, които нахлуват в личното ви пространство, нали? Докосват ви, прегръщат ви, галят ви, сядат прекалено близо до вас, говорят ви от няколко сантиметра... Да, познавате такива мъже, убедени сме. И най-вероятно дори да не са визуално непривлекателни, ви е крайно неприятно да са около вас.

Нехигиеничният

Това вече е безспорно ужасно. Ако мъж в непосредствена близост "ухае" на пот, на непрани дрехи, има лош дъх, косата му е мазна, дрехите са на петна и т.н., няма как да искате да сте около него.

Грубият

...мисли си, че е мъжкар и вярва, че така е привлекателен за нас, но всъщност е един грубиянин с IQ под средното. Той е шумен, парадира с физическа сила, прекалено директен и груб е, прекъсва, обижда, не търпи чуждо мнение и просто няма как да се превърне в обект на вашите желания или дори в мъж, когото да можете да изтърпите.

Четете още: Най-дразнещите навици на мъжете