Автор
Woman.bg

Сестрата на Ирина Шейк - фантазията на всеки мъж

Ако мислите, че Ирина Шейк има неповторима красота, то трябва да видите по-голямата й сестра Татяна. Двете хубавици са отличен пример за прелестни дами, които освен чар, притежават характер, съчетан с трудолюбие и разбира се щедра доза късмет.

Ирина и Татяна израстват в Еманжелиск в семейство на миньор и учителка по музика. Съдбата предизвиква двете красавици да вземат живота си в ръце от рано, след като баща им умира от пневмония. Татяна избира да учи икономика и след като завършва се омъжва. Днес живее в Челябинск и прекарва голяма част от дните си със семейството си, радвайки се на добър стандарт.

Въпреки нелекия живот Ирина е убедена, че я очаква шеметна кариера и започва да работи усилено, за да постигне успеха, за който мечтае. Шейк се изявява като модел, когато е само на 14 г., а само след няколко години се превръща в едно от най-търсените лица в света на модата и набира огромна популярност като ангел на Victoria`s Secret. Тя успява както на подиума, така и в любовта. От 2015 г. Ира има щастлива връзка с Брадли Купър, от когото вече има и дете.

Преди няколко дни Ирина сподели в профила си в Инстаграм снимка, с която поздрави кака си Татяна за рождения й ден. Въпреки че са разделени от огромно разстояние, двете сестри се възползват от всяка възможност да прекарват време заедно, а през останалото време не спират да се подкрепят взаимно, дори и през социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Четете още: Секси братът на Кейт, по който са луди всички