Автор
Woman.bg

Секси братът на Кейт, по който са луди всички

Всички сме чували за сестрата на Кейт Мидълтън, Пипа, но знаете ли, че те имат и брат? Той е известен като един от най-желаните мъже в света, но по някаква причина 31-годишният Джеймс винаги е бил далеч от публичното внимание и медиите рядко го споменават. Затова днес решихме, че е време да ви споделим няколко интересни факта за него.

Когато Кейт започва връзка с Уилям, Джеймс прави всичко възможно да защити сестрата си от слуховете и медийното внимание

Когато Кейт Мидълтън започва връзка с принц Уилям, Джеймс все още е в училище. Той е притеснен, защото медиите и обществото започват да коментират сестра му все повече, заради което се старае да потушава неверните слухове за нея:

„Сутрин ставах много рано, за да проверя какво пише във вестниците за Кейт. Изрязвах всички лъжи, които бяха писали за нея, не исках хората да виждат тези статии. Не исках никой да коментира сестра ми“, спомня си грижовният брат.



Той страда от дислексия

Заради което никога не се е справял добре в училище и напуска университета в Единбург след първата година. Той не позволява на заболяването да даде отражение върху развитието му и след като прекратява образованието си, започва бизнес.

„Винаги съм знаел, че ученето не е за мен, а веднъж, когато пътувах към университета в Единбург, осъзнах каква е мечтата ми“, споделя Джеймс.

Неговата стихия е бизнесът със сладки изделия

Джеймс се превръща в бизнес магнат, след като открива компанията си Cake Kit Company, която се занимава с приготвянето на кексчета и други сладки изкушения. Страстта на Джеймс към печенето е вдъхновена от детството му, когато майка му непрекъснато приготвя сладкиши в кухнята, а той често й помага. Cake Kit Company затваря врати през 2015 г., а днес г-н Мидълтън има компания за бонбони маршмелоу.

Блондинките са му слабост

Или поне така съдим по най-дългата му връзка. Той изживява 4-годишна любов с красивата телевизионна водеща Дона Еър.



Той е отдаден чичо

Година след раждането на принц Джордж Джеймс споделя пред медиите, че се стреми да бъде най-добрият чичо и занапред ще бъде така.

„Искам да бъда готиният, забавен чичо и винаги ще се старая“, споделя Джеймс.

След като се роди третото дете на Кейт и Уилям, той не пропусна да посети новородения си племенник.

Не отрича, че да си роднина на херцогинята е трудно и понякога дори обезсърчаващо

Въпреки че Джеймс обожава семейството си, включително и сестра си Кейт, той разкрива, че понякога е трудно да имаш толкова известен роднина:
„Има моменти, в които е много трудно, особено когато ръководиш бизнес. Работя здраво, също както всеки бизнесмен и това няма нищо общо с факта, че съм брат на много известен човек. Аз съм просто Джеймс“.

Четете още: Вечната красавица Анджелина Джоли през годините (Снимки)