Меган Маркъл вече е част от британското кралско семейство, но според слухове бившата актриса се виждала и като президент на родината си САЩ. След няколко дни мълчание и чудене дали това е истина, най-накрая получихме отговор и то от двореца Кенсингтън.

Говорителят е категоричен, че тези твърдения не са верни и Меган не изпитва желание да бъде президент. Според британски таблоид херцогинята на Съсекс споделила пред близък, че имала намерение да се кандидатира за президент. Това се случило малко, след като Маркъл бе обявена официално за годеница на принц Хари.

Очевидно в момента тя няма амбиции да влезе в Белия дом. Всъщност, в момента Меган преследва съвсем друга цел, а именно да стане гражданин на Великобритания, а процедурата ще отнеме близо три години. Освен това, откакто Маркъл е част от кралското семейство, тя има задължението да не взима отношение към политическите въпроси. Което вероятно ще бъде трудно за нея, тъй като всички я познаваме в светлината на открита феминистка и яростен противник на Доналд Тръмп.

Четете още: Преди почти век една друга американка разтърси короната...