Автор
Woman.bg

Защо Меган и Хари не уважиха кралицата на Великден?

Вчера кралското семейство отбеляза Великден, както подобава. Празничната служба се състоя в параклиса „Сейнт Джордж“, намиращ се в замъка Уиндзор, където след малко повече от месец Меган Маркъл и принц Хари ще се венчаят. На събитието присъстваха почти всички представители от кралското семейство, но едни от най-важните липсваха. Бъдещите младоженци предпочетоха да пропуснат церемонията. Отсъствието на Меган и Хари събуди недоумение у присъстващите, а медиите изтълкуваха това като неуважение към Елизабет II.

Съвсем изненадващо на службата обаче се появиха принц Уилям и бременната Кейт Мидълтън, която се очаква да роди след по-малко от месец. Въпреки че е бременна в 9-ия месец, херцогинята на Кеймбридж присъства, както винаги в елегантен тоалет и токчета, а широката й красива усмивка не слизаше от лицето й. Вероятно това ще е последната публична поява на Кейт, преди да роди третото си дете.



Според източници влюбените гълъбчета на кралското семейство решили да отпразнуват Великден насаме, далеч от публичното внимание. Това трябваше да бъде първият Великден на Маркъл с кралицата, но тя и Хари предпочетоха по-интимна обстановка и в медиите беше съобщено, че двамата имат планове за празниците, които не включват публични изяви.

Друга кралска особа, която пропусна събитието, бе принц Филип, който не присъства по здравословни причини.

Това не е първият път, в който принц Хари отсъства от великденската служба, но сякаш този път е по-различно, тъй като за първи път щеше да присъства не като ерген, а като сгоден мъж. Мислите ли, че това е проява на неуважние спрямо Елизабет II?

Четете още: Дами, честито! Измислиха хапче срещу мъжката изневяра