Автор
Woman.bg

Кейти Пери и Орландо Блум на романтична ваканция в Италия

Кейти Пери и Орландо Блум отново дадоха категорична заявка, че връзката им, която двамата възобновиха в началото на годината, е в подем. 10-месечният романс между двамата от 2016 г. явно се е оказал недостатъчен за тях и те отново се събраха след близо 1-годишна пауза.

В момента 33-годишната Пери и 41-годишният Блум са на романтична ваканция в Италия, където успяха да разгледат отблизо забележителностите на Рим, включително и да се ръкуват лично с папа Франциск във Ватикана.

View post on Instagram
 

Срещата между главата на Римокатолическата църква и звездната двойка се състоя в събота по време на благотворително събитие, посветено на борбата с ракови заболявания, на което Кейти изнесе прочувствена реч.

Певицата има силна връзка с религията от малка, а причина за това е фактът, че и двамата й родители са пастори.

А че Пери и Блум са по-влюбена от всякога, се потвърждава от уверенията на очевидци, че по време на форума двамата непрекъснато си разменяли обръщението „скъпи/а“ един на друг.

Това го доказват и снимките, които двойката сподели в социалните мрежи, на една от които двамата позират на фона на Колизеума.

View post on Instagram
 

На излизане от най-великия амфитеатър на Древен Рим пък двамата се държаха за ръце.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Кейти и Орландо загатнаха, че са се събрали още през януари тази година, след като в социалните им мрежи кадри се появиха къдри от ваканцията им на Малдивите. На няколко пъти тогава Кейти Пери публикува снимки с Орландо Блум, сред които и такава, на която актьорът е по пижама с образа на карибския пират.

Следващия месец двамата бяха забелязани заедно и в града на стоте кули – Прага, където Блум снима новото си шоу - Carnival Row.

Четете още: Кейти Пери и Орландо Блум се събраха